Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:40 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Teroare în Germania. Explozie într-un restaurant. Victime

ro

25 Jul, 2016 01:59 3718 Marime text
Nu mai este liniște în Germania. Necazurile se țin lanț.

După atacul armat de la Munchen și după ce un refugiat sirian a omorât un om cu o macetă, pe o stradă din Reutlingen, un nou incident s-a petrecut duminică noaptea.
O explozie a avut loc într -un restaurant din localitatea Ansbach potrivit poliției, iar un om a fost ucis, scrie Bild. Mai multe persoane, în jur de 12, sunt grav rănite, potrivit informațiilor inițiale.
E posibil ca explozia să se fi petrecut în urma unei acumulări de gaze, la fața locului sosind imediat salvările și forțele de poliție.
 
UPDATE: Ministrul de Interne german, Joachim Herrmann, a subliniat în această dimineață că autoritățile germane au în vedere posibilitatea ca detonarea de seara trecută să fi fost cu adevărat un atentat terorist.

La acest moment, încă nu se știe dacă suspectul de comiterea exploziei cu bombă, un sirian, avea legături cu grupări teroriste islamiste.

Agențiile de persă au anunțat faptul că explozia a fost provocată de un dispozitiv improvizat, iar persoana care și/a pierdut viața în timpul atacului este chiar atacatorul.

Individul care s-a detonat este un sirian în vârstă de 27 de ani, căruia i-a fost refuzată cererea de azil, a anunţat, luni dimineaţă, ministrul bavarez de Interne Joachim Hermann, citat de presa internațională.

De asemenea, trei dintre persoanele rănite seara trecută se află în stare foarte gravă, spun medicii.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii