Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:17 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Taximetrişti din Constanţa, tâlhăriţi de trei bărbaţi neidentificaţi

ro

02 Nov, 2018 13:19 4670 Marime text

Mai mulți taximetriști au fost tâlhăriți de trei bărbaţi, pe străzile din Constanţa. Deocamdată nu se cunoaşte identitatea celor trei.

Fiecare firmă de taximetrie din oraș și-a alertat angajații prin stațiile radio să fie cu ochii în patru și să sune imediat la poliție dacă văd suspecții, fiind vorba de trei tineri cu vârste cuprinse între 20 și 25 de ani.

Victimele indivizilor agresivi sunt trei taximetriști. Ieri dimineață, unul dintre taximetriști, care i-a luat pe cei trei în mașină, a rămas fără borseta în care avea bani și acte, după ce a fost lovit cu brutalitate. Miercuri seara un alt taximetrist în mașina căruia s-au urcat cei trei suspecți, a rămas fără cele două telefoane mobile după ce indivizii l-au amenințat și au coborât fără să plătească. La fel au procedat cu un alt taximetrist căruia nu i-au plătit cursa.

Este posibil ca cei trei indivizi să fie aceeași care în noaptea de miercuri spre joi au pătruns într-o mașină parcată în zona Anda, imaginile cu cei trei fiind surprinse pe camerele de supraveghere din apropiere.



Citeşte şi: Mare grijă la bunurile lăsate în autoturisme! Constanţa. Trei bărbaţi au fost surprinşi de camerele de filmat în timp ce furau dintr-o maşină (video)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii