Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:10 14 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mare grijă la bunurile lăsate în autoturisme! Constanţa. Trei bărbaţi au fost surprinşi de camerele de filmat în timp ce furau dintr-o maşină (video)

ro

01 Nov, 2018 10:09 5215 Marime text
Trei bărbaţi au fost surprinşi în timp ce sustrăgeau bunuri dintr-un autoturism, în zona Anda din Constanţa. Totul a fost filmat de camerele de supraveghere din zonă.

Proprietarul maşinii a postat pe Facebook imaginile.

"Datorita neglijenței mele pentru că am uitat maşina deschisă acești indivizi au intrat şi au furat ceva neimportant.. în această dimineață la ora 04:20 Constanţa zona Anda.. Fac apel la toţi prieteni mei să distribuie pentru ai gasi pe cei din aceste video-uri şi poze ...mâine poate chiar maşina voastră este spartă!", a scris proprietarul pe Facebook.

Fondatorul Urban Legends Fighting Championship,Mihai Isop (n.r. maşina păgubitului este inscripţionată Urban Legends Fighting Championship), a promis că va oferi o masă VIP la Urban Legend SuperPro din 16 decembrie celui care poate oferi mai multe detalii despre suspecţi.

"Ofer o masa VIP la Urban Legend SuperPro din 16 decembrie celui care imi poate da detalii despre cei 3 ! Despre ce am de gând să vorbesc cu ei chiar nu e cazul să întrebați", a scris promotorul Mihai Isop, fondator al Urban Legends Fighting Championship, pe pagina sa de Facebook.

Video aici.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii