Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:39 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Taximetriştii protestează împotriva regulamentului privind organizarea și executarea serviciului de transport în regim de taxi în municipiul Constanța

ro

30 Jul, 2021 08:43 2052 Marime text
  • În jurul orei 13.00 când începe şedinţa Consiliului Local, taximetriştii vor ajunge pe platoul din faţa Primăriei Constanţa unde vor continua protestul. 


Taximetriştii protestează astăzi de la ora 9.00 la Constanţa pentru a atrage atenţia asupra regulamentului privind organizarea și executarea serviciului de transport în regim de taxi în municipiul Constanța care intră la vot în ședința Consiliului Local Municipal de vineri, 30 iulie.

Taximetriştii pornesc în jurul orei 9.00 din parcarea mallului VIVO din Constanţa către bulevardul Tomis, urmând ca în jurul orei 13.00 când începe şedinţa Consiliului Local să ajungă pe platoul din faţa Primăriei Constanţa. 

Reamintim că, proiectul s-a aflat în dezbatere publică încă de la începutul acestui an, dar continuă să stârnească nemulțumiri în rânduri prestatorilor de servicii în regim de taxi din municipiul Constanța.

Reprezentanții Federației Șoferilor din România și cei ai Camerei Taximetriștilor din Constanța au anunțat că au depus o solicitare pentru a organiza un protest în dimineața zilei în care urmează să aibă loc ședința de Consiliu Local Municipal.

Aceștia au mai solicitat autorităților locale scoaterea de pe ordinea de zi a proiectului de hotărâre.

Taximetriștii au purtat discuții atât cu reprezentanții puterii, dar și cu cei ai opoziției de la nivelul Consiliul Local Municipal.

Citeşte şi: 

Chiar dacă USR și PSD au promis că nu votează Regulamentul privind serviciul de transport în regim de taxi în municipiul Constanța, șoferii ies vineri în stradă (document)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii