Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:14 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Taximetriști sacționați de polițiștii locali. Ce nereguli au fost constatate (VIDEO)

ro

19 Sep, 2022 15:46 1567 Marime text
Taximetrist sancționat. Foto: Primăria ConstanțaDeși riscă amenzi usturătoare, în municipiul Constanța există și taximetriști care sunt dispuși să încalce normele legale în vigoare.

Potrivit unui comunicat al Primăriei Constnața, zilele trecute, în timpul executării misiunilor de patrulare, polițiștii locali au depistat 3 taximetriști care nu aveau în funcțiune aparatul de taxare, deși aveau clienți.

Aceștia au fost puși să restituie sumele încasate clienților și au fost sancționați cu 1.000 de lei fiecare, conform Legii 38/2003 privind transportul în regim de taxi şi în regim de închiriere.

„Pentru a evita orice incident, cei care aleg taxiul ca mijloc de deplasare, ar fi bine să respecte câteva sfaturi.
În primul rând, trebuie să aleagă doar mașinile inscripționate corespunzător, să verifice prețurile afișate pe portiere și dacă șoferul nu pornește aparatul de taxat din propria inițiativă, să îi ceară acest lucru.
Orice problemă întâmpinată poate fi semnalată la Direcția Generală Poliția Locală, la numerele de telefon 0241.484.205 și 0341.922 sau la adresa de e-mail politia.locala@primaria-constanta.ro“ - au mai precizat reprezentanții Primăriei Constanța .

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii