Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:07 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consultări ale oficialilor Guvernului cu reprezentanți ai organizațiilor din domeniul taximetriei și al transportului alternativ. Primele concluzii

ro

29 Jan, 2024 16:00 886 Marime text






 
  • Reprezentanți ai Guvernului au avut astăzi, la Palatul Victoria, o întâlnire cu membri ai organizațiilor și structurilor din domeniul taximetriei și transportului alternativ, în contextul protestelor declanșate de aceștia, conform unui comunicat al guvernului. 

Potrivit sursei citate, cele două părți au avut un schimb de opinii cu privire la modalitatea de reglementare a activității din domeniul taximetriei și al transportului alternativ.

În cadrul întrevederii, reprezentanții taximetriștilor au reliefat în principal nemulțumirile față de modul în care sunt reglementate cele două activități, respectiv cea de taximetrie și cea de transport alternativ, solicitând îmbunătățirea cadrului legal în vederea asigurării unei concurențe loiale între prestatorii de servicii, având în vedere noile provocări care apar pe fondul evoluției tehnologiei și digitalizării. 

Participanții la discuții au convenit ca, în perioada imediat următoare, să transmită Guvernului observațiile cu privire la modificarea legislației care le reglementează domeniul de activitate, iar în urma agregării observațiilor acestora, va fi stabilită o nouă întâlnire în același format”, menționează sursa.   

La întâlnirea de la Palatul Victoria au participat, din partea Guvernului, consilierul de stat Minel Ivașcu, precum și alți oficiali din Ministerul Muncii, Ministerul Transporturilor, Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării și Autoritatea pentru Digitalizarea României. 

 
 Citește și
Taximetriştii protestează împotriva regulamentului privind organizarea și executarea serviciului de transport în regim de taxi în municipiul Constanța

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii