Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:34 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tânăra rănită grav în accidentul de la ieșire din Topraisar a murit la spital. Cum s-a petrecut accidentul

ro

31 May, 2018 16:52 5793 Marime text
Tânăra de 31 de ani, rănită grav în accidentul ce a avut loc astăzi, în jurul orei 11.30 pe DN38 la ieșire din localitatea Topraisar către negru Vodă, a decedat la spital. 

Victima a ajuns în stare foarte gravă după ce a fost resuscitată de cadrele medicale la locul accidentului. Inițial cei care au cerut ajutorul cadrelor medicale au crezut că femeia era deja decedată. 

Reamintim că, la data de 31 mai a.c., în jurul orei 11:30, o femeie,  de 35 de ani, a condus un autoturism pe DN 38, dinspre Constanța către Negru Vodă și, ajungând  la ieșirea din localitatea Topraisar, din cauza unei explozii a anvelopei dreapta spate, a pierdut  controlul asupra direcției de mers, pătrunzând pe contrasens și intrând în coliziune cu un autoturism, condus de un  bărbat, de 32 ani.

În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală gravă a unei pasagere, de 31 de ani, precum și vătămarea corporală ușoară a conducătoarei auto și a altor două pasagere, în vârstă de 31, respectiv 72 de ani, din primul auto.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii