Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:40 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Tânăr bănuit de furt dintr-un imobil în construcții, reţinut de poliţiştii din Năvodari

ro

04 Dec, 2018 10:30 1620 Marime text
Polițiștii din cadrul Poliției orașului Năvodari au identificat un bărbat, în vârstă de 28 de ani, din localitatea Scurtu Mare, județul Teleorman, bănuit de furt calificat.
 
Potrivit IPJ Constanţa, la data de 2 decembrie a.c., bărbatul ar fi pătruns în incinta unui imobil în construcții, din orașul Năvodari, județul Constanța, de unde ar fi sustras mai multe bunuri electrice.
 
Totodată, în urma cercetărilor, polițiștii constănțeni au stabilit faptul că bărbatul în cauză ar fi autorul altor trei infracțiuni de furt calificat, constând în aceea că, acesta ar fi sustras mai multe scule electrice, din același imobil, cauzând un prejudiciu total de peste 38.000 de lei, din care s-a recuperat aproximativ 50 %.
       
La data de 3 decembrie a.c., persoana în cauză a fost reținută pentru o perioadă de 24 de ore pe bază de ordonanță, fiind introdusă în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, urmând ca la data de 4 decembrie a.c. să fie prezentată instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.


UPDATE

Bărbatul în cauză a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile și a fost introdus în arestul IPJ Constanța.

Urmare a cercetărilor în cazul comiterii unei infracțiuni de furt calificat, polițiștii din cadrul Poliției orașului Năvodari au identificat un bărbat, în vârstă de 28 de ani, din localitatea Scurtu Mare, județul Teleorman, bănut de comiterea faptei.

Astfel, la data de 2 decembrie a.c., bărbatul ar fi pătruns în incinta unui imobil în construcții, din orașul Năvodari, județul Constanța, de unde ar fi sustras mai multe bunuri electrice. Totodată, în urma cercetărilor, polițiștii constănțeni au stabilit faptul că bărbatul în cauză ar fi autorul altor trei infracțiuni de furt calificat, constând în aceea că, acesta ar fi sustras mai multe scule electrice, din același imobil, cauzând un prejudiciu total de peste 38.000 de lei, din care s-a recuperat aproximativ 50 %.

Persoana în cauză a fost reținută initial pentru o perioadă de 24 de ore, pe bază de ordonanță, fiind introdusă în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii