Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:11 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Suspectaţi de trafic de droguri

ro

21 Nov, 2012 20:08 1553 Marime text
Doi tineri constănţeni sunt suspectaţi de poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa – Serviciul Antidrog, în timp ce încercau să vândă droguri, în apropierea unui liceu din judeţul Constanţa.

Marţi, poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa i-au surprins în flagrant pe Mugurel D. (26 ani), din oraşul Techirghiol şi Cristian R. (21 ani), din localitatea Ovidiu, judeţul Constanţa, în timp ce deţineau în autoturismul cu care se deplasau, 60 de pliculeţe ce conţineau substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Din investigaţiile efectuate, a reieşit că aceştia intenţionau sa vândă pliculeţele consumatorilor, contra unor sume cuprinse între 10 – 15 lei/plic. Cercetările au fost continuate de poliţişti din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa – Serviciul Antidrog şi procurori DIICOT – Serviciul Teritorial Constanţa.

Suspecţilor li s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de efectuare de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii