Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:05 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Superkombat Moroșanu – „Trebuie să recunosc că îmi priește atunci când lupt la Mamaia”

ro

07 Jul, 2016 16:14 2646 Marime text
Superkombat va pune în scenă două evenimente epice în decurs de numai o săptămână, primul pe 30 iulie, în Mamaia, unde Cătălin Moroșanu va lupta din nou în țară după mai bine de un an, iar al doilea, pe 6 august, atunci când Ionuț Iftimoaie se va retrage oficial din carieră chiar în orașul natal, Comănești, cu un super meci împotriva campionului mondial Jorge Loren.


“A fost o absență mai lungă a noastră de pe piața autohtonă cu evenimente majore, dar a venit momentul să oferim publicului ceea ce își dorește. Vor fi două gale la cel mai înalt nivel, iar drept dovadă, deja sunt peste 100 de persoane din străinătate care și-au achiziționat bilete pentru gala de la Mamaia. La Comănești, gala va avea loc într-un amfiteatru natural, așa cum am văzut la gale din Rusia, și ne așteptăm la aproximativ 30.000 de spectatori", a declarat președintele Superkombat, Eduard Irimia.


Cătălin Moroșanu s-a declarat încântat că va lupta din nou la malul mării, acolo unde anul trecut a reușit un meci de senzație în fața celui mai înalt luptător din lume, olandezul Colin George.

“Trebuie să recunosc că îmi priește atunci când lupt la Mamaia. Am avut parte de momente memorabile în ultimii ani și mai mult, chiar aici mi-am început cariera de luptător profesionist. Așa că sunt sigur deja că voi învinge", a declarat luptătorul.


După patru ani de pauză, Ionuț Iftimoaie revine pe 6 august pentru un meci special, atunci când se va retrage oficial din carieră. Primul român care a luptat vreodată sub sigla K-1 în urmă cu mai bine de un deceniu îl va înfrunta pe nimeni altul decât campionul mondial Superkombat, Jorge Loren.

“Am vrut să lupt cu cel mai bun. I-a învins pe frații Stoica, iar asta spune multe despre valoarea lui. E ultima provocare și cea mai mare pentru mine, mai ales că lupt acasă și voi fi susținut de zeci de mii de oameni", a spus Iftimoaie.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii