Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:36 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Accident naval cu doi rutierişti beţi

ro

21 Apr, 2013 06:15 2034 Marime text
Doi agenţi de la poliţia rutieră din Bacău au fost protagoniştii unui accident naval petrecut în Delta Dunării, la Pardina.
Potrivit Rtv, în timp ce poliţiştii făceau o plimbare cu barca, ambarcaţiunea s-a lovit de o buturugă de salcie care plutea pe Dunăre.
Deşi unul dintre ei a suferit răni serioase, acesta a refuzat cooperarea cu echipajul de la ambulanţa din Tulcea.
Căpitănia portului a început cercetările pentru a stabili dacă plimbarea cu ambarcaţiunea se făcea cu acte în regulă. Anchetatorii spun că fapta celor doi poliţişti este la fel de gravă ca şi cum ar fi săvârşită de un şofer beat la volan.
UPDATE:
COMUNICAT DE PRESĂ A INTRAT CU BARCA ÎN MAL

În seara zilei de 20.04.2013, D. Dan de 46 ani din Bacău, în timp ce încerca să acosteze la un ponton de pe marginea Dunării în dreptul loc. Pardina, a intrat cu ambarcaţiunea pe care o conducea, într-un copac de pe malul apei.

În urma impactului, conducătorul şalupei a fost rănit în zona toracelui lovindu-se de pupitrul de comandă al ambarcaţiunii, dar a refuzat transportul la spital.

Menţionăm că persoana se afla singură în ambarcaţiune şi nu este poliţist, aşa cum s-a menţionat în unele materiale prezentate de mass-media.

Cercetările sunt continuate de Biroul de Poliţie Transporturi Tulcea şi Căpitănia Portului Tulcea.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii