Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:30 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spitalul Județean din Constanța are nevoie de sânge! Iată cum poți ajuta și tu!

ro

12 Aug, 2016 08:50 3325 Marime text
Sezonul estival aduce de la sine o aglomerare mai ceva ca de obicei a Unității de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean din Constanța, mai ales că nu trece zi fără ca medicii să nu primească în grijă victime ale accidentelor rutiere. În acest context, reprezentanții spitalului fac un apel către cei care ar putea ajuta unitatea medicală să-și refacă stocul de sânge.

În sprijinul celor care vor să-și ajute semenii vine și Centrul Regional de Transfuzii Sanguine, care și-a prelungit programul și în weekend. Astfel, cei care doresc să devină donatori, dar nu pot face asta în timpul săptămânii, pot merge la sediul Centrului de Transfuzii și sâmbătă, 20 august, între orele 9:00 și 13:30.
 
Centrul Regional de Transfuzii Constanța își are sediul pe strada Nicolae Iorga, la nr. 85, lângă Spitalulul Clinic Județean de Urgență. De asemenea, de pe site-ul instituției http://transfuzie-constanta.ro/ cei care doresc să ajute pot afla informații despre cine poate deveni donator și în ce condiții. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii