Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:27 01 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Caravana Blood Network ajunge în iunie la Constanța! Donatorii primesc bilete gratis la Untold și Neversea

ro

16 May, 2024 15:57 534 Marime text
Organizatorii festivalurilor UNTOLD și Neversea dau startul celei mai longevive inițiative de donare de sânge din România, BLOOD NETWORK, care a ajuns, în acest an, la a 10-a ediție. De la începutul campaniei au fost salvate peste 60.000 de vieți, cu ajutorul a peste 18.000 de donatori din întreaga țară.

Perioada de desfășurare a campaniei este cuprinsă între 18 mai și 30 iunie, iar donatorii sunt așteptați atât la caravana mobilă, care va ajunge în 10 orașe din România, cât și la centrele de transfuzii din țară. 

DONEAZĂ LA CARAVANA MOBILĂ ȘI PRIMEȘTI BILET DE O ZI LA UNTOLD SAU NEVERSEA

Anul acesta numărul de orașe unde fanii UNTOLD sau Neversea pot dona sânge este de 10:  București, Craiova, Giurgiu, Târgu-Mureș, Zalău, Constanța, Târgu-Jiu, Ploiești, Cluj și Timișoara. Eroii care donează sânge la caravana mobilă, între orele 08.00 și 14.00, și se înscriu în baza de date ,,Și Eu Donez” (reteaua.sieudonez.ro) primesc un bilet de o zi, pentru prima zi de festival la UNTOLD sau Neversea 2024.

Donarea la caravana mobilă se face în limita capacității de recoltare.
Calendarul caravanelor mobile BLOOD NETWORK 2024
18 - 19 mai - București, Kaufland, str. Răcari 5 
18 - 19 mai - Craiova, Kaufland, str. Dr. N.Sisesti, nr. 23-23A 
25 - 26 mai - Giurgiu, Kaufland, Bd. Bucureşti, nr. 197
25 - 26 mai - Ploiești, Kaufland, Șoseaua Vestului, nr. 9 
01 - 02 - iunie - Târgu-Mureș, Kaufland, str. Str. Gheorghe Doja, nr. 66 
01 - 02 iunie - Zalău, Kaufland, Bvd. Mihai Viteazu nr. 49 pe 1-2 iunie
15 - 16 iunie - Constanța, Kaufland, Blvd. 1 Decembrie 1918, nr. 21 
15 - 16 iunie - Târgu-Jiu, Kaufland, Strada Termocentralei 2A 
29-30 iunie - Cluj-Napoca, Kaufland Mărăști, str. Fabricii 12 
29-30 iunie - Timișoara, Kaufland, str. Gheorghe Lazăr 26 
 

EDY CHEREJI, Co-Fondator UNTOLD Universe: 
 "Implicarea fanilor UNTOLD și Neversea în campania BLOOD NETWORK ne-a surprins de fiecare dată. Ajungem la a 10-a ediție a acestei inițiative și suntem mândri să anunțăm că am salvat, împreună cu partenerii și fanii festivalurilor noastre, peste 60.000 de vieți. Este minunat să vedem cum pasiunea pentru muzică se transformă într-un gest extraordinar, acela de a dona. Să donăm sânge nu este doar un act de generozitate, ci și un gest de solidaritate și compasiune față de cei din jur. Anul acesta caravana BLOOD NETWORK va ajunge în 10 orașe din România, iar noi îi așteptăm pe oamenii de bine la caravana mobilă dar și la centrele de transfuzii din țară. Suntem încrezători că și anul acesta mulți oameni vor dori să facă o faptă bună, să salveze o viață și să se bucure de experiențele noastre de festival, UNTOLD sau Neversea."

 KATHARINA SCHEIDEREITER, Manager CSR Kaufland România:
"BLOOD NETWORK este deja un proiect de suflet pentru noi și cea mai longevivă campanie de donare de sânge pe care o sprijinim. Ducem caravana mobilă în parcările magazinelor Kaufland din 10 orașe din țară, printre care se numără cele de tradiție cum sunt Cluj-Napoca, București și Constanța, însă dorim să extindem mereu oportunitatea și către alte zone ală țării. Mă bucur că anul acesta tinerii din Giurgiu și Târgu-Jiu vor beneficia de caravana mobilă BLOOD NETWORK și vor intra astfel în cea mai mare rețea de donatori din România. Împreună salvăm vieți și contribuim la schimbare. Îmi exprim recunoștința față de cadrele medicale implicate în campanie, dar și față de cei peste 18.000 de donatori de până acum. Implicarea face diferența.”

Doritorii se pot înscrie prin formular, pentru a dona în Centrele de Transfuzii, accesând următoarele link-uri: 
Pentru UNTOLD:  https://wkf.ms/446Npkn
Pentru Neversea: https://wkf.ms/3vR9aYQ
  
Campania BLOOD NETWORK este realizată cu sprijinul Kaufland România, în parteneriat cu platforma „Și Eu Donez” și cu ajutorul Institutului Național De Transfuzii Sanguine.
Neversea 2024 are loc în perioada 4 - 7 iulie în Constanța.
UNTOLD 2024 are loc între 8 și 11 august în Cluj-Napoca.

Citește și: 

Bilete la Untold sau Neversea pentru cei care donează sânge. Campania ajunge, în weekend, la Ploieşti
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii