Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:09 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spectatori, răniți la raliul din Brașov de o mașină scăpată de sub control

ro

10 Jun, 2018 21:57 2132 Marime text
Trei persoane au fost rănite duminică, pe drumul care leagă Braşovul de Poiana Braşov, în timpul desfăşurării celei de-a treia etape a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă Dunlop 2018, scrie România TV.
 
Prima manşă de concurs din cadrul Trofeului Total, desfăşurat în acest weekend la Braşov, a fost întreruptă în urma unei ieşiri în decor în care au fost implicaţi şi spectatori. În condiţii de ploaie, un concurent a părăsit traseul, lovind o maşină parcată pe un drum ce se intersectează cu Calea Poienii. Pe un viraj de dreapta, concurentul a mers drept, ieşind în decor şi lovind maşina unor spectatori, parcată în afara traseului, pe strada Cibinului.

În maşina de pe margine se aflau trei spectatori, un bărbat şi două femei. Ambele femei au suferit contuzii fiind preluate de ambulanţă pentru investigaţii. Starea lor era stabilă şi nu prezentau fracturi. Nici pilotul Teodor Găină nu prezenta afecţiuni grave sau fracturi, dar, pentru siguranţă, a fost şi el transportat la spital pentru investigaţii.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii