Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:58 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șova s-a dus să-şi studieze dosarul la Comisia juridică

ro

24 Nov, 2015 10:28 1491 Marime text
Senatorul PSD Dan Șova s-a prezentat, în această dimineață, la Comisia juridică a Senatului pentru a-și studia dosarul, deoarece la ora 14.00 el urmează să fie audiat de către senatorii juriști. Comisia juridică va întocmi ulterior un raport consultativ pe care îl va înainta Biroului Permanent pentru a fi introdus pe ordinea de zi a viitoarei ședințe de plen a Senatului. Dosarul care îl vizează pe Şova are șapte volume, însumând circa 3.000 de pagini.

Procurorul șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, a sesizat procurorul general pentru a cere președintelui Senatului încuviințarea reținerii și arestării preventive a lui Dan Șova.

Potrivit DNA, în perioada octombrie 2011 — iulie 2014, Dan Șova a pretins sume de bani și a primit în total 100.000 de euro de la o persoană denunțătoare, în schimbul traficării influenței sale reale pe care o avea pe lângă Mihai Bălan, director general al CET Govora SA, astfel încât acesta din urmă să asigure încheierea unui contract de asistență juridică cu o anumită societate de avocatură, contract de tip abonament lunar, la o valoare de 10.000 euro/lună.






sursa foto: e-national si nineoclock
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii