Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:13 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șoferul unui microbuz de marfă, sancționat de polițiștii locali în zona Casa de Cultură din municipiul Constanța. Mai multe echipaje de Poliție Locală au intervenit (galerie foto+video)

ro

12 Feb, 2019 12:30 5554 Marime text
soferul unui microbuz de marfa sanctionat de politistii locali in zona casa de cultura din municipiul
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Marius 13 Feb, 2019 11:58 Daca acesti oameni care au interese si au pus popici in tot orashul stiu eu care sunt domnul babu si domnu fagadau cu firma lor . Unde sa parchezi masina cand nu ai locuri de parcare si ii trimit si pe gardienii astia publici care fac un abuz contra oamenilor ii hartzuiesc abuziv mergetzi pe strada bucuresti ca vedeti ce borduri au pus la oameni in fata blocurilor unde sa parcheze oamenii sau la scoala generala au pus popici si peste drum fac 1000 de apartamente unde parcheaza oameni masinile si pe strada oborului la fel mii de apartamente si parcari ioc . Aloo incompetentzilor o sa platitzi stati linistiti uitativa ce au patzit cei dinaintea voastra nu scapati
  • Dan 13 Feb, 2019 10:24 Super interventie...Politia locala,o forta a legii...au orins un prapadit care descarca marfa si au venit 4 echipaje!!!!....daca se bateau alde Oaie prin Pta Grivitei se faceau ca nu vad...panarame!!!