Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:28 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Slujbă de pomenire în Afganistan în memoria generalului de brigadă Adrian Soci. A condus Brigada 9 Mecanizată „Mărășești”

ro

25 Mar, 2019 15:13 2129 Marime text
Astăzi, militarii Batalionului 300 Protecția Forței " Sfântul Andrei", aflați în misiune în teatrul de operații din Afganistan, au desfășurat o slujbă de pomenire în memoria generalului de brigadă Adrian Soci. 

Potrivit Revistei Forțelor Terestre, în capela militară din Baza Militară Kandahar, după slujba Sfintei Liturghii, preotul militar Paul Zaharia a oficiat o slujbă de pomenire în memoria generalului de brigadă Adrian Soci, fostul comandant al Batalionului 300 Infanterie Mecanizată "Sfântul Andrei", dar și al Brigîzii 9 Mecanizate Mărășești. 

Infanteriștii gălățeni aflați la datorie în Afganistan își exprimă profundul regret pentru trecerea neașteptată în lumea veșnică a comandantului și camaradului lor.

Generalul de brigadă dr. Adrian Soci s-a născut la data de 25 martie 1965, în localitatea Săboani, judeţul Neamţ. A îndeplinit numeroase funcţii în mai multe garnizoane din ţară, cât şi peste hotare, în misiuni în teatrul de operaţii din Afganistan, unde a servit sub drapelul tricolor, păstrând vie tradiţia militară, devotat uniformei militare şi având un respect total pentru credința și valorile neamului românesc.

Generalul de brigadă s-a stins din viață acum doi ani, în noaptea de Înviere.

Sursa foto: Revista Fortelor Terestre
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii