Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:27 15 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dispariţia fulgerătoare a generalului de brigadă Adrian Soci, deplânsă de personalul Diviziei 2 Infanterie 'Getica'

ro

16 Apr, 2017 21:34 6675 Marime text
Personalul Diviziei 2 Infanterie 'Getica', cu adâncă durere și profundă compasiune, deplâng și regretă trecerea neașteptată în lumea veșnică a generalului de brigadă dr. Adrian Soci, locțiitor al comandantului Diviziei 2 Infanterie 'Getica'.
 

"Acum, la pierderea unui camarad cu o sensibilitate incredibilă, cu o căldură umană impunătoare cu o calitate morală și profesională deosebită, care a păstrat vie tradiția militară, devotat uniformei militare și având un respect total pentru credința și valorile neamului românesc, militarii din cadrul Diviziei 2 Infanterie 'Getica' își exprimă profundul regret la trecerea în lumea veșnică a generalului de brigadă dr. Adrian Soci.Respectul pe care îl impunea, generalul de brigadă dr. Adrian Soci, prin calitățile sale profesionale și prin condescendența de care a dat dovadă tot timpul, atât în misiunile executate în țară cât și în misiunile internaționale din Afganistan 2005 și 2008, manifestând întotdeauna spirit de corp, împărtășind împreună cu ceilalți camarazi valorile comune (mândrie, loialitate, încredere în sine, onestitate, disciplină, solidaritate), îl situează în galeria marilor comandanți" - se arată în mesajul personalului Diviziei 2 Infanterie 'Getica'. 

 
Generalul de brigadă dr. Adrian Soci, camaradul, va rămâne veșnic în amintirea militarilor, iar momentele grele ale despărțirii, nu vor fi niciodată uitate.

"Am pierdut un militar destoinic, care a strălucit prin rezultate și performanțe de-a lungul întregii sale cariere fiind decorat de-a lungul timpului cu numeroase distincții, amintind: Bronze Medal — SUA, Medalia 'NATO — non article five', Virtutea militară în grad de cavaler, Emblema de Onoare a Statului Major General, Emblema de Onoare a Forțelor Terestre, Credința andreiană — Episcopia 'Dunării de Jos'.  
Noi toți, militari și civili, cei care l-am cunoscut și admirat ca om și profesionist, personal sau prin natura relațiilor de serviciu, îi vom păstra o amintire vie. Transmitem sincere condoleanțe și întreaga noastră compasiune familiei îndoliate, greu încercate de dureroasa pierdere. Rugăm pe Hristos, să reverse harul Său, al luminii și vieții veșnice, peste acest erou, dăruindu-i odihna sfântă întru nădejdea Învierii, spre slava lui Dumnezeu și mântuirea neamului." - mai transmite personalul Diviziei 2 Infanterie 'Getica'. 
 

Sursa foto: ZIUA de Constanţa

Citeşte şi: 

S-a stins în noaptea de Înviere. A murit generalul de brigadă Adrian Soci fostul comandant al Brigăzii 9 Mecanizată Mărășești
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii