Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:54 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Manelele, criteriu de selecţie Site de matrimoniale pentru ortodocşi

ro

01 Aug, 2015 08:21 1303 Marime text
 
Cine nu şi-a găsit încă perechea potrivită şi ţine morţiş să-şi pună pirostriile, are la dispoziţie un site inedit de matrimoniale. Nu este unul obişnuit, ci unul adresat exclusiv creştinilor ortodocşi şi care are un singur scop: căsătoria! Printre criteriile cerute la completarea formularului este unul cel puţin bizar. Cei ce vor să se înscrie pe site-ul matrimonial sunt întrebaţi dacă le plac sau nu manelele, relatează România TV. 

Cine vrea să îşi găsească jumătatea pe cetatea-crestina.org trebuie să se înregistreze. Pe lângă înălţime, existenţa copiilor dintr-o altă căsătorie sau de câte ori frecventează persoana în cauză biserica mai există o rubrică care cere celor interesaţi să spună dacă le plac sau nu manelele. 

Site-ul inedit de matrimoniale se adresează doar creştinilor ortodocşi între 18 şi 70 de ani şi care au un singur scop: căsătoria.
Pentru cine apelează la agenţia matimonială creştină diplomele, bănetul şi pasiunile nu au nicio importanţă. Cel puţin aşa susţin creatorii site-ului cu pricina, care se recomandă "un grup restrâns de creştini ortodocşi, consiliaţi de câţiva teologi".

Până în prezent pe site sunt înregistrate aproape 3.000 de persoane. Dintre acestea 1.499 sunt femei ortodoxe, numărul bărbaţilor ortodoci fiind de 1409. 



Sursa: România TV
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii