Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:46 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sindicatul Solidaritatea Sanitară Tulcea se alătură celor care vor spitale ca afară

ro

26 Nov, 2014 13:13 1223 Marime text
Înființarea Sindicatului „Solidaritatea Sanitară” Tulcea reflectă adeziunea de care se bucură mișcarea Solidaritatea Sanitară în rândul salariaților, singura formă de acțiune comună capabilă să le împlinească așteptările legitime. Astfel, salariații din Sănătate se alătură în număr tot mai mare noului sindicalism, bazat pe lucrul bine făcut și pe construcția pas cu pas a unui sistem sanitar capabil să respecte deopotrivă interesele pacienților și pe cele ale lucrătorilor.

Sindicatul Solidaritatea Sanitară Tulcea aderă la valorile Comunități Solidaritatea Sanitară, întărind capacitatea de acțiune la nivel național pentru o adevărată reformă a sistemului sanitar, bazată pe ideile și expertiza celor care cunosc atât defectele actualului sistem cât și modalitatea de eficientizare a acestuia.

Principalele direcții de acțiune strategică ale Federației „Solidaritatea Sanitară”, capabile să aducă servicii medicale mai bune pentru cetățeni și salarii decente pentru angajați, sunt centrate deopotrivă pe cheltuirea eficientă a fondurilor publice și pe creșterea finanțării sistemului sanitar.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii