Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:06 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Senatorul Vasiliev de la șofat la…pedalat

ro

24 May, 2016 10:44 2038 Marime text
Grăbit să ajungă la o acțiune electorală într-o localitate din județul Gorj, senatorul UNPR de Constanța Marian Vasiliev a apăsat prea mult pedala de accelerație. Polițiștii vigilenți n-au ratat ocazia de a-l lăsa fără permisul de conducere pentru următoarele 90 de zile.
Fiind campanie electorală, senatorul UNPR de Constanța Marian Vasiliev străbate în lung și-n lat țara pentru a participa la diverse acțiuni. Numai că, în drumurile sale a uitat să se uite și la indicatorul de viteză. Aflat în localitatea Târgu Cărbunești din județul Gorj, Vasiliev a fost depistat de polițiștii de la rutieră conducând cu 102 km/h. Consecința: acesta a rămas fără permis de conducere pentru următoarele 90 de zile. Contactat telefonic, Marian Vasiliev ne-a  confirmat că a apăsat prea mult accelerația față de cât prevede legislația în vigoare dar a avut și o explicație care, așa cum a recunoscut, nu-l scuză. ”Am plecat din București în jurul orei 5.30 spre Târgu Cărbunești unde trebuia să ajung la  ora 9.00. Numai că, deși GPS-ul îmi indica trei ore suficient pentru a ajunge la timp, în București am dat peste coloană de mașini pentru că fusese noaptea muzeelor, iar după ce am ieșit din capitală am dat peste nenumărate căruțe. Așa am ajuns să accelerez pentru a nu întârzia . Din mers m-au prins polițiștii”. Se pare că probleme se țin scai de senatorul UNPR care, pe baza dovezii valabile 15 zile, vine spre Constanța ”pentru că mașina are niște probleme tehnice și trebuie să o duc în service”.
Interesant este faptul că, de 28 de ani de când are permis de conducere de șofer profesionist (n.r. are permis pentru categoriile B, C și E), Marian Vasiliev ne/a declarat că a mai primit amenzi dar, niciodată, nu a avut permisul de conducere suspendat.  ”Unii avocați mi/au spus că aș putea anula în instanță procesul verbal, dar nu cred că voi acționa astfel. Nu îmi plac procesele. Aș da examenul după aceste 15 zile cât am dovada. Oricum 30 de zile nu voi putea conduce și am să trec la bicicletă”, ne-a declarat senatorul UNPR de Constanța Marian Vasiliev.
De altfel, la scurt timp când a aflat că el este ”inculpatul” prins pe picior greșit de polițiștii de la rutieră acesta a postat un scurt comentariu pe pagina sa de facebook, pe care-l puteți citi în imaginea care ilustrează  materialul. 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii