Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:16 21 10 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şeful Poliţiei Române, Bogdan Despescu, s-a întâlnit cu directorul FBI la Washington

ro

06 Jun, 2017 20:53 1419 Marime text
Șeful Politiei Române, chestor principal de poliție Bogdan Despescu s-a întâlnit marți, 30 mai 2017, la Washington DC, cu domnul Andrew McCabe, directorul FBI.
 
În cadrul discuțiilor, s-a subliniat excelenta colaborare dintre FBI și Ministerul Afacerilor Interne prin Poliția Română,  fiind apreciată în special cooperarea de succes în domeniul prevenirii și combaterii infracționalității cibernetice.
 
De asemenea, au fost abordate aspecte privind sprijinul informațional și operativ în instrumentarea unor cauze comune extrem de complexe, schimbul de date și informații, precum și rolul important al atașaților de afaceri interne, din cele două state. 
 
Totodată, au fost evidențiate activitățile de perfecționare a pregătirii profesionale a polițiştilor români, pe linie operativă, de către experții FBI, fiind stabilit un nou calendar de pregătire, cu accent pe domeniile prioritare.
 
În încheierea întâlnirii, cei doi oficiali și-au exprimat disponibilitatea de a dezvolta parteneriatul de excepţie dintre instituţiile de aplicare a legii române şi americane, stabilindu-se noi linii de acțiune.

Sursa foto: Politia Romana
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Lili 06 Jun, 2017 21:36 Felicitari! frumoasa miscare pt imagine