Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:27 17 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se validează astăzi numirea Alinei Gorghiu ca preşedinte unic al PNL

ro

08 Oct, 2016 09:33 1045 Marime text
Liberalii se reunesc, astăzi, la Palatul Parlamentului, într-o şedinţă a Consiliului Naţional (CN), pentru a valida decizia luată în urma demisiei lui Vasile Blaga, ca Alina Gorghiu să preia preşedinţia unică a partidului, până după alegeri, Daniel Buda, cel care a fost împuternicit să semneze alături de aceasta listele la parlamentare, urmând să devină prim-vicepreşedinte.

Printre deciziile care vor fi validate sâmbătă se află confirmarea Alinei Gorghiu ca preşedinte unic al PNL, numirea lui Daniel Buda ca prim-vicepreşedinte al partidului împuternicit să semneze listele alături de preşedintele PNL, în condiţiile în care, în prezent, acesta este doar vicepreşedinte în structura de conducere.

Sunt aşteptaţi să susţină discursuri Alina Gorghiu, secretarul general Ilie Bolojan şi noul şef de campanie, Gheorghe Falcă.

Liberalii vor prezenta şi câteva din temele centrale ale programului de guvernare al partidului, în perspectiva alegerilor parlamentare din toamnă. Programul de guvernare, elaborat sub coordonarea lui Cătălin Predoiu, a fost finalizat, dar urmează să fie prezentat în detaliu, pe domenii. 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii