Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:10 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se caută un nou Moroşanu acolo unde nu s-a gândit nimeni, „inclusiv printre ciobani sau mineri”

ro

02 Jun, 2016 22:47 2390 Marime text
Promoţia Superkombat a anunţat lansarea unui reality show la nivel naţional, menit să descopere noi sportivi, preşedintele Eduard Irimia transmiţând că va căuta talente neşlefuite, nu doar în săli de sport, ci şi "inclusiv printre ciobani sau mineri".

Proiectul va debuta pe 17 iunie, atunci când echipa Superkombat va pleca spre zona Moldovei, acolo unde va avea loc prima fază a selecţiilor. În săptămânile următoare, caravana se va deplasa în Transilvania, dar şi în sudul ţării.

“Reality show-ul va fi la nivel european, însă vom porni cu acest serial pilot din România. Cu siguranţă vom găsi un nou Moroşanu acolo unde nu s-a gândit nimeni. Vom căuta inclusiv printre ciobani sau mineri. Un exemplu foarte bun este Bogdan Năstase, care anul trecut era cioban în Coarnele Caprei, iar acum este un luptător de viitor. Cu siguranţă, astfel de talente neşlefuite se găsesc în toată ţara şi acum a venit momentul să le descoperim. Aşa cum Cătălin Moroşanu a apărut din neant la un moment dat, cu siguranţă urmaşii lui îşi aşteaptă şansa, dar nu au avut posibilitatea până acum", a declarat Irimia. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii