Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:58 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scandal în două locuințe din Constanța. Polițiștii au fost chemați în ajutorul a două femei. Ce s-a întâmplat

ro

18 May, 2019 13:16 2656 Marime text
Polițiștiii IPJ Constanța au emis două ordine de protecție provizorii pe numele a doi bărbați, aflați sub influența băuturilor alcoolice care și-ar fi amenințat cu acte de violență partenerele de viață.  
 
Potrivit IPJ Constnața, la  data de 17 mai a.c., în jurul orei 15.30, polițiști din cadrul Secției 3 Poliție au fost sesizați de către o femeie, de 63 de ani, din municipiul Constanța, despre producerea unui conflict la domiciliul său.
     
La fața locului, polițiștii au identificat un bărbat, în vârstă de 63 de ani, soțul femeii în cauză, care, pe fondul consumului de alcool, ar fi lovit-o și ar fi amenințat-o cu acte de violență.
     
De asemenea, la  data de 18 mai a.c., în jurul orei 04.50, polițiști din cadrul Secției 2 Poliție au fost sesizați de către o femeie, de 27 de ani, din municipiul Constanța, despre producerea unui conflict la domiciliul său.
     
La fața locului, polițiștii au identificat un bărbat, de 31 de ani, concubinul femeii în cauză, care, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, i-ar fi adresat femeii cuvinte jignitoare și ar fi amenințat-o cu acte de violență.
     
     
În ambele cauze, polițiștii au emis ordine de protecție provizorii conform procedurilor legale, cei doi bărbați fiind evacuați din locuințe.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii