Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:49 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

"Să fie DAT AFARĂ repede din partid" Scandal în PDL. Preda cere demiterea "trădătorului" Voinescu pentru susţinerea Mariei Stavrositu

ro

09 Jan, 2013 01:49 2072 Marime text
cezar_preda_-_cezar_preda.jpgCatalogându-l pe Sever Voinescu drept "trădător", prim-vicepreşedintele PDL Cezar Preda îi arată acestuia uşa. "Singurul lucru pe care îl poate cere este să fie dat repede afară din partid", a declarat pentru RTV.NET, liderul democrat-liberal.

La capătul a două săptămâni în care "intelectualii" democrat-liberali au atacat conducerea PDL, cerând grăbirea unui congres care să lămurească rapid situaţia post-alegeri a partidului, nucleul dur format în jurul lui Vasile Blaga.

"Singurul lucru pe care-l poate cere Sever Voinescu este să fie dat afară repede din partid! Pentru ce ne trebuie şase luni pentru a-i da afară din partid pe toţi trădătorii care au făcut campanie împotriva partidului şi în favoarea adversarilor politici? Acesta este răspunsul corect la întrebările trădătorilor sau neimplicaţilor în această bătălie grea din 9 decembrie", a precizat pentruRTV.NET, Cezar Preda.

Unul dintre principalii aliaţi ai preşedintelui Blaga, Cezar Preda îl acuză pe Voinescu de faptul că, în campania electorală, a susţinut candidatura fostului deputat PDL Maria Stavrositu chiar şi după ce aceasta a decis să candideze din partea PPDD. Tocmai la presiunea filialei PDL Constanţa, Sever Voinescu a demisionat din funcţia de vicepreşedinte al PDL în prima şedinţă a Colegiului Director de după alegerile din decembrie. La acea dată, Vasile Blaga anunţa că pedeliştii care au susţinut făţiş alte formaţiuni politice vor fi înlăturaţi."Cei care au colaborat pe faţă cu USL sunt 'out'. Afară! Ce să le mai facem?"explicase Blaga pentruRTV.NET.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii