Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:39 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Românii au talent 2016 Elena Lucia Băduț trimisă în semifinale de Florin Călinescu. Care este procedura (video)

ro

20 Feb, 2016 04:20 5381 Marime text
Prima ediţie "Românii au talent" a debutat în forţă, cu reprezentaţii surprinzătoare şi încărcate de emoţie. Printre concurenţii care i-au cucerit pe membrii juriului, dar şi pe cei aflaţi în public, se numără Elena Lucia Băduț, scrie Romania Tv.
 
În vârstă de 28 de ani, Elena Lucia Băduț locuieşte în Sibiu şi este masterandă în ciuda deficienţei de vedere pe care o are. Ambiţioasă, tânăra nu s-a lăsat descurajată şi a continuat să îşi urmeze visul.
Elena a ales să cânte piesă "Once Upon a December", iar vocea să a cucerit întreagă audienţă. Emoţiile transmise de tânăra i-au făcut pe oameni să lăcrimeze, iar pentru câteva minute toată lumea a uitat că în faţă lor se află un concurent cu probleme de vedere.
La finalul reprezentaţiei, Florin Călinescu a apăsat "Butonul de aur" (Golden Buzz), ceea ce înseamnă că Elena Lucia Badut merge direct în Semifinală Sezonul 6 Românii au talent.
Butonul auriu poziţionat în centrul mesei juriului, care, odată apăsat, trimite un concurent direct în semifinală. Acesta poate fi folosit o singură dată de fiecare jurat şi este marcat de un moment spectaculos de lumini în cadrul show-ului.

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii