Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:36 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Update. Poziţia oficială a Arhiepisocpei Tomisului Întâlnire de taină între ÎPS Teodosie și ideologul lui Putin?

ro

25 Jun, 2014 22:36 3059 Marime text
Geostrategul Aleksandr Dughin, ideologul neoficial al președintelui rus Vladimir Putin, a fost prezent în țara noastră, în ultimele zile.

Ideologul lui Putin s-a întâlnit cu fețe bisericești din Biserica Ortodoxă Română. Întâlnirea a avut loc în cadrul proiectului larg eurastiatic al profesorului de la Moscova, a declarat pentru HotNews.ro scriitorul Mircea Popa, secretar general al Fundației România - Rusia.

Pe această temă, Robert Turcescu a adresat, în această seară, în emisiunea Sub semnul întrebării, câteva întrebări retorice, cu speranța că va primi totuși răspunsuri. Întrebările au fost adresate purtătorului de cuvânt al Patriarhiei și Arhiepiscopului Tomisului, ÎPS Teodosie.

„Este adevarăt că Teodosie s-a întâlnit cu Dughin, ideologul lui Putin?”, este o întrebare la care Turcescu așteaptă un răspuns.

UPDATE: „ÎPS Teodosie s-a aflat marţi la Suceava, unde a participat la hramul catedralei Sfântul Ioan cel Nou însă nu s-a întâlnit cu Dughin şi cu nicio persoana din Rusia. În plus, IPS Teodosie a fost duminică în Grecia“, a precizat pentru ZIUA de Constanţa Călin Gavrilaş.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii