Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:56 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Reuniune la nivel înalt la București între România, Bulgaria, Grecia și Serbia. Cine participă la eveniment și ce se va discuta

ro

23 Apr, 2018 12:34 1030 Marime text
O nouă reuniune la nivel înalt între România, Bulgaria, Grecia și Serbia va avea loc la București, informează Guvernul României. 
 
Prim-ministrul Viorica Dăncilă va găzdui, marți, 24 aprilie, la Palatul Victoria, o nouă reuniune cvadrilaterală la nivel înalt România, Bulgaria, Grecia și Serbia.

Potrivit Guvernului României, dezbaterile din cadrul reuniunii de la București se vor concentra pe proiectele de interconectare regională, stadiul aderării Serbiei la UE și perspectiva europeană a întregii regiuni.

În acest context, vor avea loc consultări la nivel înalt între prim-ministrul României, Viorica Dăncilă, ​președintele Republicii Serbia, Aleksandar Vučić, prim-ministrul Greciei, Alexis Tsipras, și prim-ministrul Republicii Bulgaria, Boiko Borisov.
 
La finalul evenimentului, cei patru oficiali vor susține declarații de presă comune.
 
Reuniunea cvadripartită cu participarea premierilor Bulgariei și Greciei și a președintelui Serbiei este cea de-a treia ediţie a acestui format, după cele organizate în octombrie 2017, la Varna și în decembrie 2017, la Belgrad..
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii