Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:50 17 10 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Regulamentul pentru funcţionarea pieţelor agroalimentare, în dezbatere publică la Medgidia

ro

14 Mar, 2013 13:36 900 Marime text
Ieri, la Casa de Cultură „I. N. Roman”, a avut loc dezbaterea publică cu următoarele teme: „Regulamentul pentru funcționarea piețelor agroalimentare din Municipiul Medgidia", „Plan Urbanistic de detaliu - construire hală reparaţii utilaje auto” și „Documentație  privind organizarea serviciului de transport în regim de taxi în Municipiul Medgidia”.
„Primul punct îl constituie regulamentul privind funcţionarea pieţelor agroalimentare din municipiul Medgidia, stabileşte regulile de exercitare a comerțului în zone publice, cerinţele minime de dotare necesare realizării acestei activitaţi, scopul fiind acela de a se crea un cadru de desfăşurare a activităţilor de comecializare a produselor şi serviciilor de piaţă, care să respecte principiile concurenţei loiale, de protejare a vieţii, sănătaţii, securităţii şi intereselor economice ale consumatorilor, precum şi a mediului”, se menţionează într-un comunicat de presă.
La al doilea punct,  s-a pus în discuție construcția de clădiri cu destinația de Hală Reparații Utilaje Auto, terenul proprietatea privată a beneficiarului S.C. LAUGSERV CONSTRUCT S.R.L., situat în intravilanul Unităţii Administrativ Teritoriale a Municipiului  Medgidia, zona Est, terenul fiind liber de construcții.

Ti-a placut articolul?

Comentarii