Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:32 10 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Reacţia Elenei Udrea la noua cerere formulată de DNA

ro

16 Feb, 2015 15:57 727 Marime text
Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, a postat un nou mesaj pe pagina sa de Facebook, ca răspuns la noua cerere formulată de DNA pe numele său în dosarul “Gala Bute”. De fapt, acest mesaj este semnat de “echipa de comunicare”, deoarece deputatul a anunţat ieri că mesajele sunt postate de o echipă de oameni cărora le transmite personal mesajele de după gratii, prin intermediul telefonului.
 
Redăm mai jos mesajul postat pe pagina Elenei Udrea:

„Noua cerere formulată de DNA către Parlament pentru arestarea preventivă a Elenei Udrea reprezintă un exces. Avem de-a face cu o situaţie fără precedent în istoria juridică a României ca, pe numele aceleiaşi persoane, să se ceară atâtea mandate de arestare.
 
Spectacolul generat astăzi, prin noua cerere de arestare, face parte dintr-o strategie de a pune presiune pe completul de judecată de la Înalta Curte care va judeca mâine contestaţia depusă de avocaţii Elenei Udrea, în contextul în care există şanse foarte bune ca aceasta să fie aprobată.
 
În absolut toate cazurile în care s-a cerut arestarea preventivă – o măsură cu caracter excepţional –, există doar denunţuri, nicio probă concretă. Mai mult, absolut toţi cei care fac denunţuri împotriva Elenei Udrea sunt liberi, mulţi având doar calitatea de martor – denunţător (nici măcar de suspecţi). Ceea ce poate crea impresia că, dacă faci declaraţii împotriva lui Udrea (indiferent dacă sunt adevărate sau nu), eşti scutit de a răspunde în faţa Justiţiei.

Pare evident că se doreşte „îngroparea Elenei Udrea în dosare”, iar această morişcă s-a pus în funcţiune după denunţul făcut la DNA pe 30 ianuarie împotriva generalului Florian Coldea şi după interviul acordat la Hotnews. Nu există nicio altă explicaţie pentru această desfăşurare abruptă a evenimentelor în condiţiile în care faptele imputate s-ar fi produs în urmă cu mai mulţi ani.”, este mesajul semnat de „Echipa de comunicare”.

Ti-a placut articolul?

Comentarii