Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:53 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Râmnicu Vâlcea Bărbat urmărit internațional, depistat de polițiștii români

ro

11 Sep, 2018 13:09 1134 Marime text
Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea au depistat la data de 10 septembrie a.c., un bărbat, de 38 de ani, din Râmnicu Vâlcea, care era urmărit internațional în baza unui mandat de arestare, emis de Tribunalul S.U.A. pentru Districtul de Nord al statului Ohio.
 
Acesta este cercetat pentru conspirație la fraudă prin cablu, conspirație la spălare de bani și conspirație la trafic de servicii contrafăcute, conform legii penale americane.
 
În fapt, în perioada 2005-2010, persoana bănuită, în complicitate cu alte persoane, ar fi desfășurat o schemă frauduloasă complexă, pe internet, prin postarea unor anunțuri de vânzare fictivă, pe platforme de comerț electronic, a unor bunuri cu valoare ridicată. Astfel, cumpărătorii ar fi fost direcționați să transfere banii, fără a intra efectiv în posesia bunurilor.
 
De asemenea, persoana ar fi accesat, împreună cu alții, în mod ilegal, conturi bancare din Statele Unite ale Americii și ar fi efectuat transferuri bancare neautorizate.
 
Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, urmând a fi demarate procedurile în vederea extrădării.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii