Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:13 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

​Raed Arafat – „S-a greșit din partea celor care arată cu degetul”

ro

11 Nov, 2015 23:31 881 Marime text
 
În cadrul unei dezbateri ce a avut loc în această seară, secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, a declarat că nu s-a greșit în ceea ce privește intervenția din clubul Colectiv, nici în gestionarea problemei la nivelul spitalelor.
 
El susține că s-a greșit din partea celor care „arată cu degetul și acuză fără să aibă informații”.
 
„Hai să luăm intervenția — nu s-a greșit, haideți să luăm gestionarea la nivelul spitalelor — nu s-a greșit în situația de dezastre, asta a fost o situație de dezastre. S-a greșit din partea celor care arată cu degetul peste tot și acuză fără să aibă informați complete. Toate lumea are dreptul să acuze. Noi, în România, în loc să fim cu toții sudați pentru a face ceva, noi am creat două tabere și am început să arătăm cu degetul. Asta a fost cea mai mare greșeală. În orice situație ca aceasta în viitor ar putea să ducă la lipsă de reacție. Deja văd colegi de-ai mei care nu vor să se implice în luarea deciziilor, nu mai vor să apară la fața locului, să conducă intervenții, nu mai vor să facă nimic”, a specificat Raed Arafat, potrivit agerpres.ro.
 
Arafat a punctat faptul că acuzațiile „nu se fac la cald”, în timpul intervenției, și nici pe baza unor informații care nu se știe niciodată cine este în spatele lor.
 
„Sunt zeci de date care s-au dat în perioada respectivă și pe care nimeni nu știe cine le-a dat. Ca și chestia cu ascunderea cadavrelor”, a spus secretarul de stat. 


Sursa foto: fanatik.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii