Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:57 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Publicistul Cristian Cealera lansează al treilea volum din „Poveştile Mării Negre“

ro

21 Feb, 2018 12:47 1160 Marime text
Colegul nostru, publicistul Cristian Cealera, îşi va lansa duminică, 25 februarie, de la ora 15,30, la librăria „Dorian Gray“, cel de-al treilea volum din seria „Poveştile Mării Negre“.
Într-un recent interviu, mărturisea: „Intrând în vâltoarea aceasta (cu referire la studiul istoriei antice şi al descoperirilor arheologice – n.r.), a început să-mi placă și am prins curaj doar datorită publicului, pentru că el este cel care te judecă, și sper să continui tot de dragul publicului. 

​Nu m-am considerat niciodată un scriitor, încă nu mă consider, dar sper ca la un moment dat să mă numească cineva așa, din proprie inițiativă. Dar m-am văzut mai mult ca un cronicar care stătea în Evul Mediu în scriptorium-urile acelea prăfuite și aduna informații, încercând să lase posterității ceva interesant.
 
Nu a descoperit Cristi Cealera poveștile Mării Negre, dar a intrat în lumea asta și s-a lăsat fascinat și, sigur, cei 15 ani de presă m-au învățat foarte mult să transform mesajul și să îl dau cât mai bun de citit publicului larg“.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii