Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:55 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Imagini de la eveniment. 500 de oameni mărșăluiesc pe străzile din Constanța și cer o justiție liberă. Protestele vor continua (galerie foto + video)

ro

05 Nov, 2017 15:56 5781 Marime text
Astăzi, începând cu ora 18.00, simultan în 10 oraşe din ţară, va avea loc protestul "Nu vrem să fim o nație de hoți!". La Constanța acesta se va desfășura în faţa Prefecturii Constanţa.
 
Printre motivele adunării se numără proiectul de modificare al Legilor Justiției şi proiectul prin care un condamnat penal poate să ocupe funcţia de preşedinte al ţării.
 
Protestul este organizat de Rezistenţa Constanţa.

UPDATE. ora 22.10

Protestatarii au ajuns la Prefectura Constanța. 

UPDATE. ora 21.40

Protestarii au pornit în maș înapoi către Prefectura Constanța. Aceștia continuă să scandeze sloganuri împotriva PSD: ”ALDE si cu PSD aceeasi mizerie!”, ”Hoții!”, ”Nu stați în casă dacă vă pasă!”. 

Aceștia au ajuns deja în apropierea Sălii Sportului și se îndreaptă către Prefectura Constanța. Protestele vor continua, susțin cei prezenți, ca și iarna trecută până se renunță la modificarea legilor justiției și modificările fiscale. Aceștia mai susțin că se intenționează modificări legislative în legătură cu adunările publice. 

”MAI vrea sa faca aceste modificari pentru că se tem de proteste” susține deputatul Ion Stelian dse la USR. Guvernanții se tem că protestele pot lua amploare ca in iarna, iarr jandarmii ar putea primi puteri sporite. 




UPDATE. ora 21.00

Un incident a avut loc în fața sediului PSD Constanța. MArius Ciobanu, fost membru al PĂDL, fost director adjunct al ITM Constanța, în prezent membru PSD i-a instigat pe protestatari. Acesta a fost liniștit de jandarmi care l-au îndepărtat din rândul protestatarilor. 

UPDATE. ora 20.50

Protestarii au ajuns la sediul PSD Constanța. Aceștia continuă să scandeze lozinci anti PSD: Dna sa vină sa va ia!, Ultima solutie inca o revolutie, Hotii, Dragnea si ai lui s se duca dracului!. 

Sediul PSD Constanța este închis.  

UPDATE: ora 20.40

Protestatarii se deplasează pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu către Dacia unde este sediul PSD Constanța. Sunt aproximativ 400 de persoane care scandează diverse lozinci: ”Veniți cu noi”, ”Nu vrem sa fim o natie de hoti!”, ”România trezeste-te!!”, ”PSD Ciuma Roșie”

UPDATE. ora 19.50

Protestatarii au pornit în marș către sediul PSD. Aceștia merg pe traseul bulevardul Ferdinand, apoi pe Bulevardul Alexandru Lăpușneanu până la sediul PSD de la Dacia. 

UPDATE. ora 18.35

La protestul din fața Prefecturii Constanța participă aproximativ 60 de persoane. 

UPDATE. ora 18.25

Aproximativ 30 de persoane s-au adunat pe platoul din fața Prefecturii Constanța și protestează.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii