Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:20 25 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proiectul de lege privind voucherele de vacanţă, adoptat

ro

10 Jun, 2015 19:10 933 Marime text
 
Proiectul de lege privind folosirea voucherelor de vacanţă şi pentru copiii minori ai beneficiarilor acestora, pentru tabere şcolare, a fost adoptat, astăzi, de senatori cu 56 de voturi „pentru".

Proiectul de lege prevede că voucherele de vacanţă pot fi utilizate şi pentru pentru copiii minori ai beneficiarilor acestora, pentru serviciile turistice acordate de către organizatorii taberelor pentru elevi şi preşcolari, informează romanialibera.ro.

Camera Deputaţilor a decis, în 3 iunie, ca angajaţii să primească vouchere de vacanţă, în limita a 6 salarii medii pe economie, reglementările aprobate de către deputaţi urmând să fie aplicate în 30 de zile de la intrarea în vigoare a legii.

Vouchere de vacanţă vor fi folosite doar în turismul românesc. Voucherele tipărite pe suport electronic, cât şi cele pe suport de hârtie, vor fi utilizate doar în unităţi turistice autorizate de Auoritatea Naţională pentru Turism.

Senatul este prima cameră sesizată, proiectul urmând să fie transmis Camerei Deputaţiolor, care este for decizional.Sursa: romanialibera.ro

Ti-a placut articolul?

Comentarii