Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:45 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Probleme pentru Ilie Năstase. A fost oprit din nou de polițiști după ce ar fi condus fără permis un scuter

ro

25 May, 2018 11:46 2170 Marime text
Fostul tenismen Ilie Năstase a fost prins din nou de poliţişti, de această dată în timp ce conducea fără permis un scuter, plecând de la Spitalul Floreasca, au declarat vineri, pentru AGERPRES, oficiali din Brigada Rutieră.
 
Năstase a fost luat de oamenii legii şi dus din nou la secţia de poliţie.
 
Poliţiştii urmează să îi întocmească un nou dosar penal.
 
În cursul dimineţii de vineri, Ilie Năstase a fost dus încătuşat la sediul INML pentru recoltarea de probe biologice, după ce a refuzat testul cu aparatul alcooltest în urma unei verificări a Poliţiei Rutiere.
 

"În jurul orei 4,45, pe Şoseaua Nordului, zona Ambasada Chinei, poliţiştii Brigăzii Rutiere au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat de 72 de ani. Întrucât acesta se afla într-o vizibilă stare de ebrietate, i s-a solicitat să fie testat cu aparatul alcooltest, moment în care a devenit recalcitrant, a adresat injurii poliţiştilor, motiv pentru care a fost încătuşat şi condus la sediul INML pentru recoltare de mostre biologice", se arată într-un comunicat al Biroului de presă al Brigăzii Rutiere.

 
Potrivit sursei citate, bărbatul a refuzat să îi fie recoltate mostre biologice şi a fost condus la sediul Brigăzii Rutiere, unde i-a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi pentru refuz de recoltare de mostre biologice.

AGERPRES
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii