Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:58 26 05 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ciprian Marica „Acuzațiile care mi se aduc sunt la limita ridicolului“

ro

24 Jan, 2022 14:01 2085 Marime text
  • Fostul international român, în prezent acționar la FCV Farul Constanța, a făcut mai multe precizări într-un comunicat.

Între fostul jucător de tenis Ilie Năstase și fostul fotbalist Ciprian Marica, în prezenta acționar la FCV Farul Constanța, a izbucnit un conflict, legat de baza „Năstase & Marica Sports Club“, care își caută soluționarea în justiție.

Astăzi, pe pagina sa de Facebook, Ciprian Marica a făcut mai multe precizări pe marginea acestei situații și a declarațiilor lui Ilie Năstase.

Dragi prieteni,

Așa cum probabil cunoașteți, m-am străduit de-a lungul timpului să stau la distanță de cancanuri sau dispute inutile. Asa o sa fac și acum, și mereu.
 
Mă văd nevoit să fac totuși niște precizări. Am venit alături de Ilie Năstase la rugămintea acestuia, pentru a putea dezvolta o bază sportivă a statului, unde să iși poată desfășura activitatea cluburile sportive, copiii și toți cei care fac mișcare pentru sănătate sau performanță, la standarde internaționale.
 
Dezvoltând un proiect aproape de sufletul meu m-am implicat așadar cu toată energia și priceperea mea, dar și cu investiții financiare masive pentru a ridica din ruină o bază sportivă ajunsă în paragină.
 
Nu regret că m-am implicat și nu am ezitat să ajut într-un domeniu care m-a format, conștient fiind de la bun început că voi câștiga mai mult la nivel de satisfacție, de mândrie personală, sportul nefiind o investiție rentabilă în raport cu orice alt domeniu de business.
 
Am salubrizat și am deratizat, am scos zeci de tone de deșeuri din acea fostă bază sportivă.
 
Am construit terenuri ultramoderne, importând materiale de cea mai bună calitate, la standarde de competiții internaționale.


 
Am importat structuri unice în Romănia și am folosit specialiști din străinătate pentru a crea condiții optime pentru performanță și siguranță, așa cum rar se pot găsi în țara noastră.
 
"Năstase & Marica Sports Club", așa cum se poate vedea din denumire, este un proiect comun prin care o bază sportivă a statului s-a transformat total într-un club de elită.
 
În ceea ce privește acuzațiile care mi se aduc, sunt la limita ridicolului. Am ajuns să am funcție executivă în fundație prin procură notarială, doar din considerente organizatorice, dorința comună de la acea vreme fiind de a soluționa problemele administrative și de a ajunge la zi cu obligațiile financiare restante.
 
Îmi îndrept în continuare atenția și energia înspre realizarea obiectivelor stabilite și deși au intervenit terțe persoane cu interese obscure, trăiesc cu convingerea că Ilie va reveni asupra declarațiilor.
 
Sper ca lucrurile să fie clare pentru toată lumea si să revină la normal, fiindcă în discuție este un om pe care nu doar că l-am respectat enorm, dar l-am iubit ca pe un membru al familiei mele!
 
Vă mulțumesc pentru susținere și încredere și vă invit să faceți sport în condiții de excepție!
 
La mulți ani, Românie, de Mica Unire!, este mesajul lui Ciprian Marica.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (Ciprian Marica)
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii