Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:38 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prinşi cu un transport ilegal de peşte

ro

20 Nov, 2012 16:35 1464 Marime text
O echipă a poliţiştilor de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă a descoperit doi cetăţeni români care transportau peşte, fără să deţină documente de provenienţă şi transport.

Luni, în jurul orei 12.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului Poliţiei de Frontieră Midia, aflaţi în acţiune pe comunicaţia Corbu - Năvodari, au oprit pentru control un autoturism marca Volkswagen, în care se aflau două persoane în vârstă de 28, respectiv 30 de ani.

În urma verificărilor au fost descoperite, pe bancheta din spate a autoturismului, 67 de kilograme de peşte, din speciile caras şi şalău, pentru care cei în cauză nu au putut prezenta documente de provenienţă şi transport.

Poliţiştii de frontieră au confiscat peştele, evaluat la aproximativ 274 lei, pe care l-au predat spre valorificare unei societăţi comerciale de profil.

Persoanelor în cauză le-au fost întocmite actele premergătoare, pentru deţinerea, transportul sau comercializarea fără documente legale a peştelui, icrelor ori produselor din peşte obţinute din pescuit.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii