Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:08 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primul ordin de protecție provizoriu emis de polițiștii IPJ Constanța, contestat. Agresorul a fost reprimit de soție

ro

09 Jan, 2019 19:42 1575 Marime text
Femeia care a sesizat la 112 că a fost victima unei agresiuni din partea soțului a transmis polițiștilor că s-a împăcat cu partenerul și l-a reprimit acasă.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 8 ianuarie a.c., persoana vătămată a revenit asupra declarației, susținând faptul că s-a împăcat cu soțul care a agresat-o, solicitând ca acesta să revină la domiciliu.

În acest caz, demersul polițiștilor de a separa părțile în conflict și de a lua măsuri cu celeritate pentru aplanarea stării conflictuale și prevenirea faptelor cu potențial criminogen reprezintă o muncă asiduă, care necesită întocmirea multor documente. De aceea, atragem atenția asupra faptului că nu trebuie minimalizată oportunitatea legislativă aflată acum la îndemâna persoanelor vătămate, deoarece cu astfel de fapte, cazuistica ne arată că nu este de glumit! Polițiștii constănțeni încurajează inițiativa persoanelor vătămate de a cere sprijinul, în condițiile legale, iar demersul acestora să fie dus până la capăt, precizează IPJ Constanța.

Ordinul de protecție provizoriu se poate contesta în termen de 48 de ore de persoanele interesate, la instanța competentă (Judecătoria).
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii