Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:52 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elena Udrea a părăsit Penitenciarul de Femei Târgșor Primele declaraţii după eliberare - „Voi rămâne în politică“

ro

07 May, 2015 14:10 1941 Marime text
 
Fostul ministru Elena Udrea a fost eliberată în acest moment din Penitenciarul Târgşor şi plasată în arest la domiciliu, după ce instanţa supremă a decis definitiv, astăzi, înlocuirea măsurii arestului preventiv, în dosarul „Gala Bute".

La ieşire, Udrea a declarat că acesta a fost destinul ei.

„Cred ca a fost destinul meu să trec prin aceasta experienţă. Am văzut în acest timp oameni care au reuşit să treacă peste resentimente", a spus Elena Udrea la ieşirea din penitenciar, adăugând că i-a fost asigurată protecţie sporită după gratii.

Fostul ministru a ţinut să ceară iertare mamei sale şi prietenilor pe care i-a făcut să sufere în ultimele luni, cât timp s-a aflat în spatele gratiilor.

„O să mă duc acasă, să mă întâlnescu cu prietenii. Îmi cer iertare celor care au fost lânga mine, este mai greu pentru cei de afară. Îmi cer iertare şi celor care s-au bucurat că am ajuns aici, pentru că înseamnă că am greşit făcându-i să se bucure acum. Nu-mi cer iertare pentru acuzaţiile care mi se aduc. Dacă ar fi să pedepsim clasa politică, atunci ar trebui să fiu printre ultimii care să ajungă aici", a mai spus fostul ministru.Elena Udrea a povestit şi ce i-a lipsit cel mai mult în lunile în care s-a aflat în arest preventiv. "N-a fost usor, mi-a lipsit libertatea. Sunt parte a clasei politice si stiu ce se poate intampla daca o parte a justitiei se lasa controlata de politic", a adăugat Udrea.

Fostul ministru nu se gândeşte să iasă din politică, în ciuda problemelor pe care le are cu legea: „Voi rămâne în politică pentru că sunt foarte multe lucruri de schimbat. Faptul că Udrea a fost arestată nu înseamnă că s-a făcut dreptate".


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii