Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:26 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul Emil Boc nu mai organizează foc de artificii de 1 Decembrie

ro

12 Nov, 2015 23:25 1755 Marime text
 
După tragegia din clubul Colectiv, primăria Cluj-Napoca a decis ca de 1 decembrie să nu mai organizeze focuri de artificii în cadrul manifestărilor care vor avea loc cu ocazia Zilei Naţionale a României. Această hotărâre a fost luată în semn de respect faţă de victimele incendiului.
 
Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc este cel care a făcut anunțul.
 
„Am decis să nu mai fie organizate focuri de artificii de 1 Decembrie, ca o formă de respect, compasiune şi solidaritate cu victimele de la clubul Colectiv şi cu familiile lor. Este o chestiune de bun-simţ să anulăm focurile de artificii în condiţiile în care, din nefericire, ne mai mor tineri în urma acestui tragic eveniment. Vom analiza într-o şedinţă viitoare a Consiliului Local posibilitatea legală ca banii aferenţi costurilor artificiilor să fie direcţionaţi către sprijinirea victimelor sau a familiilor acestora”, a declarat primarul Emil Boc, potrivit româniatv.net.
 
Însă aceasta nu a fost singura hotărâre luată de primărie. Astfel, a fost anulată şi retragerea cu torţe care trebuia să aibă loc în aceeaşi seară, organizată de militarii Diviziei 4 Infanterie „Gemina”.



Sursa foto: ziarulclujean.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii