Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:23 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Judecătoria Constanța Maria și Marian Saioc au contestat amenzile primite după ce au intrat în biroul lui Emil Boc, primarul Clujului (VIDEO)

ro

04 Oct, 2023 11:40 2581 Marime text
Pe rolul Judecătoriei Constanța, a fost înregistrat, pe secția civilă, dosarul cu numărul 25659/212/2023, aflându-se în stadiul de fond.
 
Vorbim astfel de un proces descis de Maria și Marian Saioc împotriva Municipiul Cluj Napoca, prin Primar. Dosarul a fost înregistrat pe 28 septembrie 2023, vizând ca obiect plângerea contravențională PL 459953 și PL 459954.
 
Amintim că în vara acestui an, pe pagina de Facebook a Mariei Saioc, din Constanța, apropiată de grupul AUR Constanța, alături de soțul ei cu care s-a căsătorit în vara acestui an, Marian Saioc, au fost la primăria din Cluj, la primarul Emil Boc, iar de acolo a postat o filmare.
 
Filmarea începe cu primarul Emil Boc care îl dădea afară din birou pe Marian Saioc. Când activistul l-a anunțat că este filmat, Emil Boc i-a spus „Haideți, vă rog, să stăm jos, calm!”. Edilul din Cluj a precizat că „Fără permisiunea mea nu aveți voie să filmați!'. Cei doi i-au mai zis primarului că ei nu fac politică.
 
'La Primăria din Cluj, Emil Boc ne îmbrâncește pentru a scăpa de întrebari incomode. Emil Boc încearcă să ne deposedeze de un telefon și ne confiscă o lavaliera! în urma sesizarilor noastre Clujul a scăpat de mirosul insuportabil dar a ramas cu mafia imobiliară pe care Kövesi o tolerează?', a spus Maria Saioc, în comentariul care a însoțit clipul postat pe Facebook. Video poate fi văzut mai jos.
 

 
Ca urmare a acestui eveniment, a urmat o nouă postare a Mariei Saioc pe pagina de Facebook, unde preciza că ”Ajunși acasă, am primit câte 3000 de lei de fiecare! Pe motiv că l-am deranjat pe măritul împărat! Vrem să contestam procesele verbale! Împăratul Emil Boc ne-a sancționat cu 1200€! Căutam un avocat Pro bono”, a declarat Maria Saioc. Astfel, acum în instanță contestă amenzile primite la Cluj.
 
 
 Citește și
Protest în benzinării la Constanța după votul negativ acordat de Austria la decizia de aderare a României la spațiul Schengen (GALERIE FOTO+VIDEO)
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii