Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:17 26 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul din Peştera, Valentin Vrabie - “Cel mai eficient primar al anului”

ro

02 Jan, 2012 16:52 2585 Marime text

valentin_vrabie.jpgPrimarul localităţii Peştera, Valentin Vrabie a fost invitatul lui Cristian Brancu şi Oanei Turcu, în prima zi a anului 2012, la Gala Premiilor Confidenţial 2011, din cadrul emisiunii cu acelaşi nume, difuzată de postul de televiziune Antena 2. Şeful autorităţii locale a primit din partea realizatorului TV şi a soţiei sale, premiul „Cel mai eficient primar al anului 2011". "Premiul semnifică recunoştinţa unei munci susţinute de dimineaţă până seara, de luni până duminică şi constituie meritul întregii comunităţi. Împreună cu oamenii din localitate am reuşit să gospodăresc cu succes unitatea administrativ teritorială în funtea căreia ei m-au ales în urmă cu trei ani. Am avut onoarea să fiu premiat alături de Victor Ponta, Cătălin Botezatu, Dan Negru, Tamara Buciucianu Botez, Oana Roman, Marcel Pavel, Gabriela Vrânceanu Firea, Andra, Aurel Moldoveanu, Horia Moculescu, şi nu numai, toate nume mari ale societăţii românești", a declarat primarul. Meritul lui Valentin Vrabie se traduce prin zeci de proiecte realizate pentru comunitatea pe care o cârmuieşte fără sprijinul vreunei autorităţi sau instituţii. Edilul nu a avut nevoie de banii Consiliului Judeţean Constanţa, nici de fondurile europene sau de cele ale Executivului pentru a schimba la faţă localitatea în fruntea căreia se află de mai bine trei ani. Valentin Vrabie a fost ales de comunitate cu 92% din voturi, în urmă cu trei ani. Încrederea pe care a primit-o din partea cetățenilor nu a fost înșelată. În cel de-al treilea an de mandat, fără a avea sprijinul bănesc al Consiliului Judeţean, al Guvernului sau al Uniunii Europene, şeful autorităţii locale a renovat o biserică, a construit o geamie, a pietruit 4 km de drum în satele Ivrinezu şi Izvorul Mare, a reabilitat Dispensarul , Primăria şi Casa Parohială din Peştera. Edilul a fost harnic tot anul. În preajma Crăciunului, aproape de sfârșitul anului, un nou proiect a fost finalizat. Comuna Peștera și satele aferente au fost racordate la fibră optică ceea ce permite cetățenilor accesul la informație, la civilizație. De numele șefului autorității locale se leagă și un proiect unic la nivelul județului Constanța. În cadrul acestui program au fost construite pentru localnici, cinci cișmele. Acordarea titlului de "Primar al anului" era de intuit. Șeful autorității locale a fost invitatul lui Cristian Brancu și Oanei Turcu și-n luna aprilie a anului trecut. Și atunci edilului i-a fost recunoscută contribuția la dezvoltarea societății, fiind declarat "Cel mai activ și mai valoros primar din Romania".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • nicole&george 10 Jan, 2012 14:48 cel mai bun primar din lume,felicitari tineti-o tot asa dl primar..
  • alina rafael 07 Jan, 2012 00:56 stiam eu ca e cel mai valoros om pe care il cunosc!
  • alina rafael 06 Jan, 2012 15:22 stiam eu ca e cel mai valoros om pe care il cunosc!
  • liana 03 Jan, 2012 18:45 Vali, vei fi ales cu 98%, demonstrand inca o data ca valoarea te recomanda.Esti OM inainte de toate.Si acest lucru nu are culoare, ci doar suflet.
  • mirela 02 Jan, 2012 14:17 felicitari dle primar!!! va cunosc de foarte multa vreme si cunoscandu-va stiam ca nu ne ve-ti dezamagi! imi pare rau ca nu am putut si nu-mi pot aduce aportul in alegerile din vara viitoare..........dar va voi fi oricum alaturi cu inima si sufletul!!