Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:21 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul Adrian Stan schimbă prefixul!

ro

14 Sep, 2013 22:56 2239 Marime text
Şeful autorităţii locale de la Techirghiol împlineşte astăzi 50 de ani. Edilul se află la cel de-al doilea mandat în fruntea oraşului şi staţiunii staţiunii balneoclimaterice Techirghiol, semn că a ştiut să se implice în viaţa comunităţii, câştigând fără probleme alegerile în urmă cu mai bine de un an.

Primarul a absolvit Facultatea de Medicina Veterinară, Facultatea de Administraţie Publică şi Colegiul Naţional de Apărare, Institutul Diplomatic Român - Specializare în practica relaţiilor internaţionale şi a studiilor euro-atlantice, precum şi studiile de masterat ale Facultăţii de Economie din cadrul Universităţii „Petre Andrei" din Iaşi - Specializarea Management economico-financiar.
Înainte de a fi primar, Adrian Stan a ocupat funcţia de vicepreşedinte al Agenţiei Domeniilor Statului din cadrul Ministerului Agriculturii, cu rangul de subsecretar de stat. Specialist în administraţie, liberalul a candidat la Primăria Techirghiol în anul 2008 cu gândul să-şi pună vasta experienţă în slujba oraşului, şi i-a reuşit. Unul dintre proiectele importante derulate în acest an prin Ministerul Dezvoltării Regionale priveşte modernizarea a 21 de străzi din oraşul Techirghiol şi este în valoare de 4.958,535,82 lei.

Împreună cu echipa sa, s-a făcut remarcat, la începutul anului 2013, şi prin gestionarea a patru proiecte europene în valoare de peste 5 milioane de euro (proiectele vizând realizarea unui parc de recreere, a unui mini parc acvatic, reabilitarea zonei de plajă dintre Techirghiol şi Eforie şi asfaltarea celor 21 de străzi).
Dacă la nivel de comunitate toate sunt bune şi frumoase, aprecierile din parte localnicilor neîntârziând să apară, semn că staţiunea balneoclimaterică este pe mâna unui gospodar, spre jumătatea anului aniversatul zilei a primit şi o veste mai puţin bună, el aflându-se printre şefii de autoritate locală declaraţi incompatibili de Agenţia Naţională de Integritate.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii