Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:06 15 05 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța este bună de plată! Directorul suspendat de primarul Chițac a câștigat procesul

ro

13 Apr, 2021 19:32 3309 Marime text
 
  • Emil Mereuță a solicitat la sfârșitul anului trecut în instanță anularea dispoziției nr. 4945/14.12.2020 prin care a fost suspendat din funcție de primarul Vergil Chițac
  • Magistrații s-au pronunțat în acest dosar în care, pârâți sunt primăria Constanța, Consiliul Local Constanța și primarul municipiului Constanța și au admis cererea formulată de Mereuţă
  • Chiar dacă din informațiile noastre fostul șef de la Asistență Socială nu mai are de gând să revină pe post, Emil Mereuță urmează să își primească toate drepturile salariale la zi din banii bugetului municipiului Constanța

     
 Fostul director al Direcției de Asistență Socială din cadrul Primăriei Constanța, Emil Mereuță a solicitat la sfârșitul anului trecut în instanță anularea dispoziției nr. 4945/14.12.2020 prin care a fost suspendat din funcție de primarul Vergil Chițac.
Prin dispoziția atacată în instanță, Mereuță a fost suspendat din funcția de director al Direcției de Asistență Socială.
Magistrații s-au pronunțat în acest dosar în care, pârâți sunt primăria Constanța, Consiliul Local Constanța și primarul municipiului Constanța și au admis cererea formulată de Mereuţă.
Este vorba despre dosarul nr. 79/118/2021.
Motivul suspendării ar avea legătură cu situația de la Căminul de Bătrâni din Constanța, unde s-au înregistrat mai multe cazuri de îmbolnăviri de Covid-19.
Chiar dacă din informațiile noastre fostul șef de la Asistență Socială nu mai are de gând să revină pe post, Emil Mereuță urmează să își primească toate drepturile salariale la zi din banii bugetului municipiului Constanța.

Mereuță mai are pe rol un alt dosar prin care solicită în instanță anularea dispoziției nr. 4945/14.12.2020 prin care a fost suspendat din funcție de primarul Chițac.

PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

  

Ti-a placut articolul?

Comentarii