Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:09 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fostul șef al Direcției de Asistență Socială din Primăria Constanța a intrat în afaceri cu restaurante

ro

24 Jul, 2023 18:00 5436 Marime text
  • Asociații societății Rocsi Fast-Food SRL, Biatris Iancu și Clara-Emilia Mereuță au adoptat hotărârea nr.1/2023 la actele constitutive ale companiei
  • Clara-Emilia Mereuță s-a retras din societate prin cesionarea la valoarea nominală a celor 20 de părţi sociale deţinute, către noul asociat, Emil-Andrei Mereuță,  fostul șef al Direcției de Asistență Socială din Primăria Constanța
  • Compania înființată în 2011 cu sediul social în Galați, având ca obiect de activitate „restaurante" a raportat pentru 2022 o cifră de afaceri de 2,581,810 lei, cu un profit de 938,687 lei la un număr de 31 de angajați
  • Rocsi Fast-Food SRL are și două puncte de lucru temporare în stațiunea Mamaia
 


Asociații societății Rocsi Fast-Food SRL, Biatris Iancu și Clara-Emilia Mereuță au adoptat hotărârea nr.1/2023 la actele constitutive ale companiei prin care au aprobat retragerea asociatei Clara-Emilia Mereuță prin cesionarea la valoarea nominală a celor 20 de părţi sociale deţinute, către noul asociat, Emil-Andrei Mereuță.
 
În urma modificărilor efectuate, capitalul social total în sumă de 400 lei, reprezentând 40 părţi sociale cu o valoare nominală de 10 lei fiecare, este distribuit noii asociați: Biatris Iancu și Emil-Andrei Mereuță.
 
Cei doi au fost numiți și administratori ai societății, cu puteri depline de reprezentare şi administrare a societăţii, pentru o perioadă de 99 ani, urmare a revocării din funcţia de administrator Emilie Clara Mereuță.
 
Hotărârea a fost adoptată pe 19.06.2023 și a fost publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a nr.3.238 din data de 20 iulie 2023.
 
Compania înființată în 2011 cu sediul social în Galați, având ca obiect de activitate „restaurante" a raportat pentru 2022 o cifră de afaceri de 2,581,810 lei, cu un profit de 938,687 lei la un număr de 31 de angajați.
 
Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o scădere a cifrei de afaceri cu 24.36%, potrivit www.termene.ro.
 
Potrivit aceleiași surse, Rocsi Fast-Food SRL are și două puncte de lucru temporare în stațiunea Mamaia.
 
Asociatul Beatris Iancu mai este asociat și administrator în societatea Beti Gioni SRL, cu sediul social în Galați.
 
Emil-Andrei Mereuță este fostul șef al Direcției de Asistență Socială din Primăria Constanța.
 
Demis din funcție primar în perioada pandemiei de Coronavirus, Mereuță a obținut suspendarea deciziei, însă judecătorii de la Curtea de Apel au admis recursul depus de primarul municipiului Constanța.
 
În dosar, fostul director General al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială Constanţa solicită și plata drepturilor salariale aferente de la data de 15.12.2020 si până la data încetării raportului de serviciu prin demisia reclamantului.
 
Anul acesta, Mereuță a cerut revizuirea cauzei, printr-o cerere depusă la Înalta Curte de Casație și Justiție.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Procesul dintre fostul șef al Direcției de Asistență Socială din Primăria Constanța, Emil Mereuță și primarul Chițac s-a mutat la Înalta Curte de Casație și Justiție

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii