Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:15 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prilej de afirmare pentru studenţii economişti de la „Ovidius” Cea de-a V-a sesiune de comunicări va avea loc la finele lunii

ro

11 Mar, 2014 13:54 1857 Marime text

Prilej de afirmare pentru studenţii economişti. Universitatea „Ovidius” din Constanţa anunţă începerea celei de-a V-a Sesiunii de Comunicări Știinţifice a Studenţilor Economişti. La eveniment sunt aşteptaţi să participe studenţi şi masteranzi din cadrul Facultăţii de Ştiinţe Economice, care vor susţine lucrări din domenii precum administrarea afacerilor, management, contabilitate şi informatică de gestiune, dar şi din domeniul administraţie publică şi dezvoltare regională. Expunerea lucrărilor va avea loc pe data de 28 martie de la ora 10.00 în amfiteatrul A02 din Campus.

Organizatorii îşi propun ca acest eveniment să ajute la stimularea activităţilor extra-curriculare, dezvoltarea aptitudinilor de lucru şi comunicare în echipă, cultivarea spiritului de competiţie, aproprierea programelor de învăţământ de cerinţele economiei reale, precum şi selectarea celor mai bune lucrări care să fie susţinute în cadrul fazelor naţionale ale Olimpiadei. Facultatea de Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii „Ovidius” din Constanţa asigură toate condiţiile pentru desfăşurarea evenimentului în cadrul căruia studenţii să-şi dovedească cunoştinţele acumulate.

Cei interesaţi pot afla mai multe informaţii pe site-ul Facultăţii de Ştiinţe Economice:  http://stec.univ-ovidius.ro/
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii