Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:28 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop pentru marți, 21 iunie 2022. Negocierile sunt iminente pentru una dintre zodii

ro

21 Jun, 2022 08:13 1303 Marime text
Horoscopul de azi Berbec 

Luna se muta astazi in zodia ta si iti da dorinta de afirmare. Vrei sa pari puternic, parca ai de demonstrat ceva in fata celorlalti. Practic, este o zi in care simti ca trebuie sa-ti incordezi muschii. In incercarea ta, s-ar putea sa strici o relatie de natura profesionala sau sa intri in conflict cu superiorii. Ai un spirit de independenta pronuntat, care te-ar putea face sa te detasezi inclusiv de cei dragi. Indicat ar fi sa iei putina distanta, sa judeci lucrurile la rece si abia apoi sa iesi in fata.

Taur 

Un sentiment de vulnerabilitate ar putea sa te cuprinda astazi, fara o cauza anume. E vorba doar de o acumulare in cascada a unor tensiuni, presiuni si emotii negative care s-au coagulat in ultima vreme. Cel mai mult te fac sa suferi acum atasamentele mentale. Pur si simplu, parca sunt idei, puncte de vedere fixe pe care nu reusesti sa ti le scoti din cap. Iti poti da astazi seama ca, perseverand pe aceeasi linie, nu reusesti decat sa-ti faci rau singur. Ar fi bine sa gandesti mai putin azi!

Gemeni 

S-ar putea sa te gasesti astazi la o rascruce de drumuri. Poate iti dai seama ca interesele tale se dezic de cele anturajului din care faci parte. In cazul in care esti membru al unei asociatii sau organizatii, poti fi perceput drept un partizan, un rebel. Daca amplifici totul, e posibil sa resimti chiar o criza de inadaptare si sa fii pus in situatia de a lua distanta pentru a-ti vedea de drumul tau. La mijloc pot fi argumente de natura emotionala (nu-ti mai place, nu te mai simti bine) sau financiara.

Rac 

Conformismul nu prea pare sa te reprezinte astazi. Parca vrei sa faci lucrurile altfel decat de obicei. In incercarea ta, e posibil sa ia de furca cu orgoliul, mai ales daca te lansezi in polemici cu partenerul de viata, cu asociatii sau colaboratorii tai. E foarte bine sa-ti urmezi intuitia in chestiuni profesionale, dar sa nu te repezi sa iei decizii fara scapare. Evadarea pare a fi astazi o optiune pentru tine, atat in cariera, cat si in cuplu. Incearca pe cat posibil sa-ti controlezi impulsivitatea!

Leu 

Mintea ta este plecata departe astazi, peste mari si tari. De acolo, din necunoscut, din zone imaginare unde nu ai mai fost pana acum, poti sa aduci in planul realitatii idei si initiative de-a dreptul spectaculoase. Preocuparile tale sunt astazi dintre cele mai neobisnuite, iar la serviciu ai putea parea ca esti de-a dreptul pe alta lume. Evita, asadar, pe cat posibil activitatile de rutina, care nu iti fac decat deservicii. Atentie si la starea de sanatate, pentru ca sistemul osos si articulatiile resimt o presiune.

Fecioara 

E bine sa te pazesti astazi de gandirea critica. Ceilalti au putine sanse sa-ti faca pe plac. Problema nu e la ei, ci la tine, tu esti cel care trece acum printr-o perioada de insatisfactie legata de ceea ce vine din partea persoanelor dragi. De aceea, e bine sa-ti dedici ziua de astazi exercitiilor de recunostinta, sa fii multumit cu exact ceea ce ti se ofera. Poti primi acum lectii care sa-ti submineze perfectionismul, atat de drag tie. Singura cale de scapare din acest cerc vicios este sa te accepti ca fiind perfect asa cum esti acum.

Balanta 

Energia ta este debordanta astazi. Parca dai de dinafara, iar situatia este cu doua taisuri. Ai de luptat cu limitele, deci trebuie sa stii cand sa te opresti, cand sa accepti si cand sa spui nu. Altfel, te vei trezi implicat in activitati care nu-ti fac nicio placere si care nu reusesc decat sa te streseze. Asemenea presiuni vin indeosebi din partea partenerului de viata si a familiei in general. Sfatul este sa nu iei asupra ta probleme pe care ceilalti le pot rezolva cu usurinta si singuri.

Scorpion 

Intuitiile tale puternice iti dau astazi un avantaj profesional notabil. Esti omul cu solutia ingenioasa, cu ideea potrivita. Cea mai mare greseala pe care ai putea sa o faci este aceea de a astepta ca toata lumea sa fie acum de acord cu tine. De aceea, e bine sa fii bucuros ca esti diferit, deci original, si ca nu te identifici cu modul obisnuit in care se fac lucrurile de obicei. Anumite discutii, negocieri sau drumuri ar putea sa-ti dea astazi astazi de cap ori palpitatii, fiind expus la un stres profesional destul de mare.

Sagetator 

Pentru persoana iubita si pentru copii ai putea fi astazi de nerecunoscut. Cei dragi ar putea considera ca ai un mod tare ciudat de a-ti arata afectiunea. Poate, cine stie, vrei sa faci un gest extravagant care sa starneasca reactii peroplexe. Orice initiativa de a iesi in evidenta ar trebui tinuta departe de risipa. Nu e un moment bun sa arunci cu banii, cu atat mai putin sa-ti asumi riscuri. Cam mergi pe nisipuri miscatoare si, cu cat risti mai mult in speranta unui castig mai mare, cu atat pierderile pot fi mai mari.

Capricorn 

Sufletul tau este pus la incercare, asa ca simti nevoia sa faci ceva pentru tine. E o zi foarte buna sa te uiti foarte atent la tine, sa te privesti in oglinda si sa recunosti acele aspecte ale personalitatii tale care iti plac mai mult sau mai putin. Cert este ca ceea ce faci acum pentru tine faci, de fapt, intregii tale familii. Deciziile personale ii afecteaza in egala masura pe oamenii cu care iti impartasesti viata. Asadar, e bine sa-ti dai seama ca de starea ta de bine depinde starea de bine a celor de acasa.

Vărsator 

Tu esti astazi in pragul unui viraj. Un proiect in care esti implicat s-ar putea sa o apuce pur si simplu intr-o alta directie, iar tu preiei carma. Esti imprevizibil, iar ideile care-ti vin acum te pot scoate dintr-un impas, asa ca e bine sa te lasi guvernat de intuitie si sa dai curs impulsurilor de moment. Chestiuni de natura contractuala se pot pune acum pe tapet, iar negocierile sunt iminente. Poate fi un moment de reconstructie, in care sa vorbesti mult si sa te deplasezi, pentru a incerca sa faci ajustari.

Pești 

Ziua de astazi vine pentru tine cu un indemn categoric la cumpatare. E bine sa ti se atraga atentia ca banii tai stau comod la locul lor, in buzunar, pe card sau la banca. Desi esti tentat sa participi la fluxul financiar, indicat ar fi sa te abtii. Banii iti cam scapa acum printre degete, nu prea detii controlul asupra lor. Asa ca, decat sa-i investesti in proiecte de viitor ce se dovedesc neviabile, mai bine te cenzurezi de la investitii esuate. E bine ca astazi sa nu te lasi influentat de oameni care vin cu propuneri in care nu crezi.

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii