Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:04 18 02 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Președintele Consiliului Județean Constanța, Horia Țuțuianu, prezent la ședința plenară a Comitetului European al Regiunilor, la Bruxelles (galerie foto)

ro

06 Dec, 2018 16:39 348 Marime text
Marius Horia Țuțuianu, președintele Consiliului Județean Constanța a vorbit pe pagina sa de Facebook despre despre ședința plenară a Comitetului European al Regiunilor, ce a avut loc în aceste zile la Bruxelles. 

"Am reprezentat România și județul Constanța la cea de a 132 a ședință plenară a Comitetului European al Regiunilor ce a avut loc în aceste zile la Bruxelles. Unul dintre cele mai importante puncte de pe agenda întâlnirii a fost propunerea de regulament privind fondul european de dezvoltare regională și fondul de coeziune. Totodată, am dezbătut regulamentul mecanismului transfrontalier, privind clarificarea unor obstacole de natură juridică a persoanelor care interacționează în zona frontierelor terestre. Îi mulțumesc doamnei primar, Mariana Gâju, pentru implicarea ca raportor în adoptarea avizului privind „Modele de asumare a răspunderii la nivel local în domeniul energiei și rolul comunităților energetice locale în tranziția energetică din Europa”. Voi susține măsuri și programe cu efecte benefice pentru comunitatea noastră și mă voi implica activ în aplicarea acestora. Cred în instrumentele europene de susținere a statelor ce fac parte din Uniunea Europeană, dar și în capacitatea fiecărei regiuni de a milita pentru ceea ce consideră că este prioritar pentru comunitatea locală", a menționat Marius Horia Țuțuianu, președintele Consiliului Județean Constanța.


Sursa foto: Facebook- Marius Horia Țuțuianu 

Ti-a placut articolul?

Comentarii